Хіба це не жіноча справа?

Хіба це не жіноча справа?

Є анекдот про взаємини жінки й автомобіля, коли, уважно вислухавши схвильовану клієнтку, автомеханік сказав їй: "Що стосується ц-ц-ц і тах-тах-тах, то ви можете їх ігнорувати. А що стосується ц-р-р-р і пух-пух-пух, то вони влетять вам у копієчку".

Але одна справа – розповідати анекдоти, а інша – опинитися на автостраді поруч із поламаною машиною і мати туманне уявлення про її будову. На жаль, іноді доводиться опинятися в такій ситуації. Буде дуже цікаво дізнатися, як поводяться в таких випадках наші джентльмени і чи можна розраховувати на їхню допомогу. Нещодавній експеримент із жінкою-водійкою біля зламаного автомобіля на шосе є повчальним і узагальнює кілька моментів.

Перший висновок.

Джентльмени в основному пересуваються пішки або іншим шляхом. Серед представників сильної статі, які проїжджають повз, є й такі, які вважають жінку за кермом помилкою природи. Побачивши жінку, що стоїть поруч із нерухомим автомобілем, їхні обличчя виражають байдужість або чисто єхидне задоволення. Адже право крутити кермо - суто чоловіча прерогатива.

Другий висновок.

Є веселі активісти, які бадьорим голосом дають цінні вказівки. Вони навіть пропонують підстелити газету, щоб дама могла лягти під машину і пошарити в її нутрощах, радять уважно вивчити технічний паспорт і не заправлятися неякісним бензином.

Третій висновок.

Проте досить великий відсоток чоловіків був готовий надати посильну допомогу своїй нещасній колезі. Ці джентельмени рухалися рішучими кроками і вже тримали в руках буксирувальний трос, щоб під'єднати його до автомобіля, що зламався. Знайшовся навіть справжній лицар, який вийшов із машини, дістав із багажника набір інструментів і полагодив усе сам. Він поводився бездоганно і, що дивно, полагодив ще й дверцята бардачка, які вічно заклинювало.

Загалом, з усього вищесказаного можна зробити дуже корисний висновок. Краще самій хоч поверхово знати свій автомобіль, рано чи пізно це стане в нагоді. Обов'язково мати заряджений стільниковий телефон, а в ньому зберегти номер аварійної служби, інакше можна надовго застрягти на трасі в очікуванні принца на білому коні. Як показує практика, вони охочіше скачуть іншими дорогами.

Заказать сейчас