10 симптомов заболевания почек

10 симптомов заболевания почек

Більшість з нас не згадують про наявність у себе таких органів як нирки.  Початок захворювання дуже часто залишається непомітним або проявляється неспецифічними симптомами.

Ось добірка симптомів, що вказують на ураження нирок

1. Слабкість без видимої на те причини, втома, зниження працездатності.

Перераховані вище симптоми можуть бути пов'язані з можливим низьким гемоглобіном при хронічній нирковій недостатності, що приводить до погіршення постачання тканин киснем і корисними речовинами.  Також зниженням виведення токсичних речовин нирками, які можуть впливати на кору головного мозку.

2. Блідість, сухість та лущення шкірних покривів.

З'являється в результаті вищезгаданої анемії і зневоднення організму.  Крім цього, може спостерігатися жовтяничний відтінок шкіри через урохромних відкладень.

3. Сухість в ротовій порожнині, хворобливість і кровоточивість ясен, спотворення смакових якостей, неприємний запах з рота.

Такий симптом як ксеростомія (сухість порожнини рота) може бути результатом зниження кількості виділеної слини і концентрації в ній кінцевих продуктів розпаду.

Кровоточивість ясен може бути викликана пошкодженням клітин, що вистилають внутрішню поверхню судин в усьому організмі.

Зміна смаку пов'язаний ос збільшенням таких органічних сполук як диметил і триметиламін та зниженим вмістом цинку.  При цьому порушення смакових відчуттів солодкого і кислого проявляється в більшій мірі.

Неприємний запах з рота обумовлений великим вмістом в слині сечовини, яка при розщепленні виділяє аміак.

4. Сверблячка шкіри.

Факторами ризику є зниження рівня гемоглобіну, високий рівень сечовини в крові і сухість шкірних покривів.  Також не можна виключити зв'язок сверблячки з депресивним станом, тривожністю особистого і ситуативного характеру.  Дуже часто шкірні покриви можуть бути зі слідами расчесов і гнійників, як результат приєднання вторинної інфекції.

5. Шлунково-кишковий синдром.

Характерна втрата апетиту аж до відрази до їжі, нудота, блювота, пронос або запор.  Як правило, диспепсію пов'язують з розвитком уремічний гастриту і уремічний інтоксикації.

6. Набряклість.

Так як нирки не справляються з виведенням токсинів з організму, зайва рідина накопичується в таких частинах тіла як особа, руки, ноги, щиколотки і ступні.

7. Погана переносимість фізичних навантажень.

8. Підвищення артеріального тиску.

9. Зміни при сечовипусканні.

Зменшення або збільшення обсягу сечі, часті позиви на сечовипускання, болючість, в сечі домішки крові або гною.

10. Біль у ділянці нирок.

У разі проблем з нирками з'являється біль в попереку спочатку з одного боку, а потім з обох сторін.

Це мінімальний список симптомів, які можуть вказувати на розвиток захворювання нирок.

Навіть в цьому випадку не пізно все виправити.  Ефективно впливає на причину захворювання засіб КЕДЖІБЕЛІНГ МАКС, до складу якого входять 4 компоненти рідкісних рослин.  Йому давно довіряють, завдяки результативності підтримки здоров'я нирок, а також для розчинення і виведення піску і ниркових каменів.

Заказать сейчас